Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6215572 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от Септември, 2010 г.
2 3 4 5  >  >>
Отборът на ЦСКА допусна нова загуба с 0:1 в турнира Лига Европа, след като отстъпи при домакинството си на Порто, на Националния стадион „Васил Левски”, съобщи Фокус.
Голмайстор за състава на гостите стана Фалкао, разписал се ...
Категория: Спорт
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове: 0
Премиерът Бойко Борисов предложи за нов здравен министър д-р Стефан Константинов - акушер-гинеколог от Кюстендилската болница и зам.-шеф на Българския лекарски съюз (БЛС).
Д-р Константинов е зам.-председател на БЛС и член на Съвета на ...
Категория: Новини
Прочетен: 1128 Коментари: 1 Гласове: 0
Правителството на Иван Костов бе първото след демократичните промени, което проведе мащабна реформа в образованието. Но и точно то направи напълно нелогичното - да премахне платеното обучение и да принуди всички да плащат за своето образ...
Категория: Новини
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове: 2
 Десетки хиляди души протестираха в Брюксел срещу антикризисните мерки, предприети от правителствата в ЕС. Испания пък бе парализирана от обща стачка.
По данни на организаторите от Европейската конфедерация на профсъюзите в протестната ...
Категория: Новини
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 29.09.2010 22:07
 Голям шум се вдигна около решението на съда в Лос Анджелис да възстанови на работа полицай, който се прочу около участието си в гей порно. 36-годишният Майк Вердуго бил изхвърлен от работа, след като колеги го разпознали в доста мръсниш...
Категория: Новини
Прочетен: 1546 Коментари: 0 Гласове: 0
Около 250 висши чиновници от администрацията на руската столица са освободени от длъжност днес, съобщи ИТАР-ТАСС. Според местния закон "За правителството на Москва" на следващия ден след отстраняването от длъжност на столичния кмет трябв...
Категория: Новини
Прочетен: 905 Коментари: 1 Гласове: 0
Здравният министър Анна-Мария Борисова подаде оставка. Тя бе приета от премиера Борисов. По-рано здравната министърка даде последната си пресконференция.
На нея тя обясни концепцията си за здравна реформа в България, в която е заложено до...
Категория: Новини
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове: 0
Трайно безработните също трябва да подават данъчни декларации в местното управление, въпреки че са внасяли своите здравни осигуровки. Тя трябва да бъде образец номер 7, който беше въведен в началото на тази година.
Може да бъде разпечата...
Категория: Бизнес
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове: 0
Бившият капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов заяви в интервю за американския канал ESPN, че една от основните причини за оттеглянето му от държавния тим са непрекъснатите обиди към него.
"Винаги съм казвал, че няма да и...
Категория: Новини
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове: 0
Най-голям спад на общественото доверие през последните два месеца регистрират министрите Симеон Дянков и Вежди Рашидов, съобщи Фокус. При Симеон Дянков за два месеца одобрението е спаднало с 10%, а при Вежди Рашидов – с 12%.
Сред м...
Категория: Новини
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове: 0
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6215572
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833