Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6174873 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от Февруари, 2013 г.
2 3 4 5  >  >>
Мис Тийн позорно върна короната си, след като лъсна в порно клип. Видеото изтече в интернет няколко месеца, след като Мелиса Кинг беше обявена за Мис Тийн Делауеър.
Още по темата четете ТУК
Категория: Новини
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове: 2
В България мафията и държавата са едно и също нещо, твърди писателят Илия Троянов. Определени хора превърнаха България в примитивна плутокрация и отнеха на народа всичко, включително надеждите му, казва още той.
В интервю за Дойчландра...
Категория: Новини
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове: 2
Сексскандал разтърси Литекс в навечерието на дербито с ЦСКА, което е в събота от 15:00 часа на стадион "Българска армия". Нападателят на "оранжевите" Момчил Цветанов, известен като Малкия шивач, се похвалил пред свои близки, че е прес...
Категория: Новини
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове: 4
Момиче преби свой приятел, защото й отказал секс. Странната случка се разиграла в тоалетната на заведение и е заснета с охранителна камера.
От видеото се вижда как момиче налита с целувки на момче. Очевидно твърде пиян, младежът отказва...
Категория: Новини
Прочетен: 2089 Коментари: 0 Гласове: 1
Най-много ни лъжат в търговските вериги Кауфланд и CBA, показа анкета на сайта Bgpravda. 53% от гласувалите посочват, че най-често са мамени в Кауфланд, а 46% смятат, че това става в CBA.
Още по темата четете ТУК
Категория: Новини
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове: 1
Президентът Росен Плевнелиев умува над варианта за министър на регионалната политика, както и за нов служебен премиер, като засега кандидатите са трима. Първият от тях е кметът на Пазарджик Тодор Попов, който отрича до момента, но нег...
Категория: Новини
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове: 1
Скандалната директорка на Професионална гимназия по икономика-Перник Юлиана Ефремова продължава да е ръководител на школото въпреки многобройните скандали около името й. Липсва всякаква яснота, около назначаването на учители, като поч...
Категория: Новини
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове: 0
Расте рискът Земята да се сблъска с астероид. През последните години планетата ни е попаднала в поток от големи небесни тела, твърди изследователят Юрий Зайцев от руската Академия на инженерните науки пред Интерфакс.
Още по темата ТУК
Категория: Новини
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове: 1
В Ню Джърси Дъг Катлер успя да хване смразяваща въображението риба-чудовище. Докато ловял риба, американецът забелязал във водата огромна змиорка и се опитал да я хване с лък и стрели.
Но попадайки в целта и изваждайки трофея от водат...
Категория: Новини
Прочетен: 712 Коментари: 0 Гласове: 0
С хоро трябваше да завърши протестът на блокирания за поредна вечер Орлов мост. Но внезапно след това беше решено блокадата да продължи с живи вериги. Хората в една от спрените коли обаче решиха да преминат през кордона.
Още по темата ч...
Категория: Новини
Прочетен: 882 Коментари: 0 Гласове: 1
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6174873
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833