Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6174864 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от Декември, 2014 г.
2  >  >>
В първите седмици на новото правителство Администрацията на Министерския съвет ударно е обявила обществени поръчки за стотици хиляди за изработката на анализи, мобилни приложения, мъжки вратовръзки, дамски шалове, както и за "измерване н...
Категория: Новини
Прочетен: 1063 Коментари: 1 Гласове: 0
Около 18 часа от източната страна на Народното събрание (откъм Ректората) седем автобуса стовариха десетки полицаи, които се разположиха около сградата, съобщи BNews.bg. На мястото има и много коли на жандармерията.
На западния вход, отк...
Категория: Новини
Прочетен: 1162 Коментари: 0 Гласове: 0
Bgpravda се добра до една твърде любопитна снимка. На нея си вижда как племенникът на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, е в компанията на Николета Лозанова.
СНИМКАТА И ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК
Категория: Новини
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове: 1
Икономическите и финансовите съветници на Бойко Методиев Борисов обсъждат варианта за въвеждане на данък върху домашните компютри и лаптопи. От налог ще бъде освободен само по един компютър в семейството, а за сяка следваща машина ще се ...
Категория: Новини
Прочетен: 1517 Коментари: 1 Гласове: 3
Новата председателка на Комисията по медии и култура в парламента Полина Карастоянова стана скандално известна по времето на тройната коалиция. От 2003 г. бившата стюардеса свързва работата си с развитието на туризма в България, когато Б...
Категория: Новини
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове: 2
Зрители на научнопопулярния канал "Дискавъри" останаха разочаровани от широко рекламирано предаване, в което природозащитник доброволно влезе в устата на анаконда.
27-годишният Пол Розоли беше обещал да се пъхне цял в пастта на най-голям...
Категория: Новини
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове: 0
Предложеният от Патриотичния фронт зам.-министър на отбраната Иво Антонов е разследван от Военна полиция за фашистки изцепки. Това разказаха източници от Министерство на отбраната, където той е експерт по войнишките паметници. Скандалът ...
Категория: Новини
Прочетен: 1047 Коментари: 1 Гласове: 1
Слави Бинев и охраната му бяха в основата на тежък побой през юли 2010 години. Не е изненада, че пред клуб БИАД са ставали въргали, но този случай е по-различен и показва бруталността на хората на “културния парламентарен бос”.
...
Категория: Новини
Прочетен: 612 Коментари: 0 Гласове: 0
Премиерът Бойко Борисов се похвали през личния си блог, че се е срещнал днес с председателя на фондация „Ханс Зейдел“ проф. Урсула Менле и публикува снимка от събитието.
По време на разговора ръководството на фондацията е изтъ...
Категория: Новини
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове: 2
В порно клипа се вижда как Калина задоволява орално мъж между 25 и 30 години, като камерата най-детайлно е заснела всяка интимна подробност от тялото на скандалната журналистка.
След това двамата се отдават на разюздан секс, а клипчето о...
Категория: Новини
Прочетен: 2431 Коментари: 1 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6174864
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833