Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6174880 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от Юни, 2014 г.
2 3 4  >  >>
И петимата души, които бяха арестувани от агенти на ДАНС в столицата заради атаките срещу банковата система през последните дни, работят за инвестиционния посредник „Глобал Маркетс“.В събота първо е задържан един от компют...
Категория: Новини
Прочетен: 1994 Коментари: 1 Гласове: 3
Ако партиите искат да постигнат висока избирателна активност, тъй като у нас думата партия и партиец, вече не означава нищо, незабавно да свикат едновременно и референдум за забрана за строеж на джамии и минарета на територията на хри...
Категория: Новини
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове: 2
През последните часове опашката пред Първа инвестиционна банка във Враца не спира да расте.
Паникьосаните врачани не вярват нито на уверения, нито на обещания, а масово се редят пред финансовото учреждение, за да теглят парите си.
Служит...
Категория: Новини
Прочетен: 8503 Коментари: 2 Гласове: 5
5 октомври е датата, на която ще са проведат предсрочните парламентарни избори в България. Това решиха лидерите на Коалиция за България, ДПС и ГЕРБ след края на консултациите по темата, които се проведоха днес в Народното събрание.
 
То...
Категория: Новини
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове: 0
От Първа инвестиционна банка обявиха, че банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти. "Както виждате, Банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания.
...
Категория: Новини
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове: 1
Първа инвестиционна банка е удължила работното си време на всичките си клонове, съобщи Нова телевизия. От банката гарантират, че всеки техен клиент ще може да си изтегли депозита, ако пожелае.
Не малко хора са се подали на паниката и се...
Категория: Новини
Прочетен: 1271 Коментари: 0 Гласове: 0
Не малко хора са се подали на паниката и се стигна до опашка от хора пред офис на Първа инвестиционна банка на ул. "Раковски" в центъра на София.
Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев и шефът на ДАНС Владимир Писанчев са при п...
Категория: Новини
Прочетен: 1102 Коментари: 1 Гласове: 2
Вахканлия се разрази в Слънчев бряг преди дни. Пияни девойка захвърлиха и дрешки и задръжки и се впусна в шеметни изпълнения на сцената за ужас на туристите, дошли да пийнат по нещо след плажа.
Подпийнали девойки, предимно чужденки, още...
Категория: Новини
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове: 2
Bgpravda научи, че тайни преговори предвиждат новата управленска коалиция да бъде между ГЕРБ, АБВ и ДПС (ГАД). Идеолози на политическото ГМО са Бойко Методиев Борисов и Ахмед Доган.
Целта е да се направи правителство от около 140 депут...
Категория: Новини
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове: 3
Родният Парламент заприлича малко на бардак. Има от всичко по малко и въпреки неистовите опити на депутатите да се прикриват, рано или късно любовните им афери и гнусните им изяви излизат наяве. Поредният скандал този път гръмна в ГЕР...
Категория: Новини
Прочетен: 1214 Коментари: 1 Гласове: 3
2 3 4  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6174880
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833