Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2010 21:26 - Върнаха обратно на работа полицай, участвал в гей порно
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
0



image Голям шум се вдигна около решението на съда в Лос Анджелис да възстанови на работа полицай, който се прочу около участието си в гей порно. 36-годишният Майк Вердуго бил изхвърлен от работа, след като колеги го разпознали в доста мръснишко секс филмче с участието само на мъже. Шефовете на Вердуго реагирали на момента и уволнили актьора. Той от своя страна започнал дълга съдебна битка, за да си върне работата.

В крайна сметка съдът се произнесъл в негова полза. Съдията обявил, че няма основания Вердуго да бъде уволняван, тъй като не е предприел съзнателни действия за оронване престижа на градската полиция.

Самият Майк Вердуго вече разказа пред медиите, че въпросното видео е правено през далечната 1996 г. Предварително му обяснили, че ще участва в мащабно изследване на мъжката сексуалност. После разбрал каква е работата, но парите му трябвали и затова се навил да участва.

Продуцентите се кълняли, че филмът няма да бъде пускан за широката публика и се прави за частен познавач на мъжката красота. Майк постъпил в редовете на полицията през 1999 г. и до излизането на скандалното видео на няколко пъти бил награждаван от началниците си.

Всеки ден



Тагове:   обратно,   гей,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210417
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833