Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6213102 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от 08.09.2010 г.
Общинският съветник и регионален политически лидер от Шумен Петър Атанасов е арестуван при полицейска операция. Това съобщи окръжният прокурор Ася Петрова, цитирана от Btv. Атанасов е задържан по подозрение в изнудване и побой. С прокуро...
Категория: Новини
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове: 1
„Театърът на абсурда, наречен „Октопод", приключи. Започва циркът на Костов". Това заяви Алексей Петров на излизане от съдебната зала, визирайки прокурора от СГП Светлозар Костов, съобщи news.bg.
Преди началото на заседаниет...
Категория: Новини
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове: 0
 Ако Алберто Контадор бе решил да участва в тазгодишното издание на обиколката на Испания, имаше всички шансове да успее. Въпреки, че не показа най-добрата си форма при спечелването на Тура, Контадор си остава най-добрия катерач и нямаше...
Категория: Спорт
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове: 0
Христо Маринов хвърли в туш цялото световно по класическа борба със сензационна титла в кат. до 84 кг. Българинът стъпи на върха в комплекс "Олимпийски" след голяма битка на нерви във финала с Широ Ернандес (Куба) - 2:0 (2:0, 1:0).
И двам...
Категория: Спорт
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове: 1
Най-големите изненади допуснаха отборите на Португалия, който загуби от Норвегия и Русия, която отстъпи на Словакия. Чехия също разочарова след като загуби у дома с 0:1 от Литва.
ГРУПА A
Турция - Белгия 3:2
Категория: Спорт
Прочетен: 220 Коментари: 0 Гласове: 0
Капитанът Стилиян Петров също обмисля да прекрати участието си за националния отбор на България. Това каза вече бившият селекционер на тима Станимир Стоилов на пресконференцията след мача с Черна гора, загубен с 0:1.
Халфът на Астън Вил...
Категория: Новини
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове: 0
 Новата мода сред френските младежи на пиянски купони е сипване на алкохол в очите, пише в. "Фигаро", цитирани от БТА. Тийнейджърите, които прибягвали до това опасно развлечение, смятали, че по този начин ще постигнат по-бързо опиянение.
...
Категория: Новини
Прочетен: 603 Коментари: 0 Гласове: 0
Единствено отборите на Сан Марино и Фарьорските острови са с по-лоши показатели от България след изиграването на снощните квалификации за Евро 2012. Вижте класирането във всички групи, съобщи bTV:
Група 1
1. Германия - 2 мача, 7:1, 6 точки
Категория: Новини
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове: 0
Аржентина взе престижна победа над световния шампион Испания с 4:1 в контролен мач игран на стадион "Монументал" в Буенос Айрес. Така домакините зарадваха феновете си, които очакваха много по-силно представяне от тях на световното първен...
Категория: Спорт
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове: 0
Националният селекционер на България Станимир Стоилов даде последната си пресконференция като такъв, след като подаде оставка. Той обяви, че е горд с отбора, въпреки загубата. „Неприятна загуба на нашия тим. Трябваше да бием този п...
Категория: Новини
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 08.09.2010 09:21
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213102
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833