Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 16:43 - БФС пуска новия Ботев в "Б" група
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:
0



Новосформираният Ботев ще получи право да играе в "Б" група. Официално това ще се случи по време на заседанието на Изполкома на БФС, което продължава в момента.

В същото време стана ясно, че отборът на Ботев 1912, който бе изваден от състава на "А" група през зимата заминава в историята, научи "Topsport.bg" от свои източници в Изпълкома.

Собственикът на пловдивския футболен клуб Димитър Христолов не е подал молба за участие в първенството на БФС. Според наредбите, Ботев 1912 можеше да започне от Източната "Б" група с погасяването на дълг от близо 200 000 лева. Без внасянето на тази сума Христоловите "канарчета" трябваше да поемат към "В" група, но засега няма никакви индикации, че бизнесменът от Крумово ще инвестира в досегашния си клуб.

От зонален съвет на БФС в Пловдив заявиха също, че и там няма заявление от Димитър Христолов, че Ботев 1912 има намерение да играе в аматьорските дивизии, във "В" Югоизточна група и детско-юношеските първенства.

Така на практика Христолов принуждава БФС да ликвидира клуба му. Нашите източници от изпълкома твърдят, че още днес може да стане ясен съставът на Източната "Б" група, където най-изненадващо и против всички наредби, място може да заеме новосформираният ПФК Ботев Пловдив с председател Марин Бакалов.



Тагове:   футбол,   новия,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213431
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833