Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 17:29 - Кои са паралиите в ЮАР?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
0



10. Шави - Барселона и Испания -  8.5 млн.лири на година. Плеймейкърът на Барселона заработва заплати около 6.5 млн. паунда на година. Той прибира по 125 хиляди лири на седмица. Отделно юношата на Барса взема и около 2 млн. от премии и различни реклами.

image

9. Стивън Джерард - Ливърпул и Англия - 9 млн.лири. Лоялността на Джерард му се отплаща като той печели по 9 млн. паунда на година. Напоследък обаче се заговори, че Стиви Джи може да отиде в Реал Мадрид, където определено са готови да му дават още повече пари.

8. Джон Тери - Челси и Англия - 10 млн.лири. Доскорошният капитан на „трите лъва" прибира по 10 млн.лири. От миналото лято железният бранител е с увеличена заплата, която е 180 хиляди лири на седмица.

7. Самуел Ето"о - Интер и Камерун - 12.4 млн.лири. През миналата година всички казаха, че африканецът е изтеглил късата клечка като напусна Барселона в посока Интер, като Ето"о беше разменен за Златан Ибрахимович. Той може и да не прибира толкова голяма заплата като шведа, но със сигурност е по-доволен, след като записа исторически требъл преди по-малко от месец.

image

6. Франк Лампард - Челси и Англия - 12.8 млн.лири. С течение на времето Франк Лампард става още по-добър. 32-годишният халф на Челси и Англия печели не само много пари и трофеи, но и завоюва нова приятелка през миналата година.

5. Карлос Тевес - Манчестър Сити и Аржентина - 13.8 млн.лири. Въпреки, че напусна Манчестър Юнайтед в посока градския съперник Сити, аржентинецът не намали своето възнаграждение.

4. Тиери Анри - Барселона и Франция - 16.1 млн.лири. Анри може би  изигра последните си мачове за Барселона, но след Световното няма да остане без пари. Най-вероятно французинът ще продължи кариерата си в САЩ.

3. Кака - Реал Мадрид и Бразилия - 16.9 млн.лири. Кака направи космически трансфер от любимия си Милан в Реал Мадрид през миналото лято и сега прибира втората най-голяма заплата в „Белия балет".

image

2. Кристиано Роналдо - Реал Мадрид и Португалия - 27 млн.лири. Суперзвездата на Реал Кристиано Роналдо прибира почти 30 млн. лири от заплати и рекламни договори. Португалското крило е истински хит, навсякъде където се появи, а популярността му постоянно расте.

 

 image

1. Лионел Меси - Барселона и Аржентина - 29.6 млн.лири. Меси изпревари Роналдо не само в класациите на футболния терен, но и по пари. Аржентинецът се пази далеч от светлината на прожекторите, за разлика от своите не по-малко добре платени противници. Наскоро Меси беше обвинен от първия си треньор, че парите са го променили.

bnews.bg



Тагове:   футбол,   ЮАР,   Кака,   меси,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181773
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833