Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 11:20 - Слави ще се жени за балерина
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1920 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.05.2010 11:22


image След дълги години на упорито търсене Слави Трифонов най-накрая е намерил любовта в лицето на една от балерините си, съобщи BLife.bg.

Шоуменът въртял любов с Илиана Цанева от три месеца. Официално заявил за връзката им пред екипа си преди броени дни, с което разбунил страстите между тях. "Не ни дава да се гаджосваме помежду си заради работата, а той си прави каквото си му е кеф", коментирали зад гърба на шефа си в шоуто. Според запознати Трифонов дори имал намерение да минава под венчило с танцьорката. Двамата искали да се врекат във вярност на морския бряг. Слуховете са за сватба през месеца на почивките август.

Слави дотолкова бил лапнал по новата си изгора, че дори я завел в родния си град Плевен навръх Великден. Дългият споделил намеренията си и я запознал с роднините си. Шушука се и че шоуменът и Илиана работели за бебе. Нищо чудно в скоро време Трифонов да се похвали, че ще става татко.

Любовта между двамата срещнала и пречки. Най-голяма от тях е бракът на Илиана с дългогодишния й приятел, на когото тя се врекла преди няколко месеца. Ако намеренията й към Слави са наистина сериозни тя трябва скорострелно да се разведе.



Тагове:   шоу,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212142
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833