Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 09:55 - Журналист от СКАТ иска 10 000 от Петър Стоянов за шамар
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
0



Инцидентът станал на 9 септември 2009 г. до НДК и е записан с камера. В понеделник Софийският районен съд поискал от СКАТ записа, за да го изгледа. Съдът назначил и медицинска експертиза, тъй като след инцидента Жеков си е извадил свидетелство за „кръвонасядания по лицето”.

 

Инцидентът станал по време на панихидата за загиналите по лагерите и затворите на комунизма на мемориала им до НДК. Жеков, заедно с оператор, бил там, за да прави репортаж. Той видял, че на мястото присъства и Петър Стоянов. „Какво правите тук, като ядохте и пихте с убийците на жертвите? Изкарахте живота си по резиденциите, а имате наглостта да се появявате тук”, провокирал експрезидента журналистът.

 

Тогава Стоянов се изнервил и нарекъл двамата с оператора „провокаторчета” и „ченгета”. „Настоявах да отговори на зададените му въпроси. Стоянов обаче отказа и се обърна. Както беше с лявото си рамо към мен, той внезапно се обърна и с всичка сила нанесе неочакван шамар по бузата ми”, описва премеждието журналистът Георги Жеков.

 

 

 

     


Тагове:   журналист,   шамар,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6215215
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833