Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 17:00 - ШОК! Любовницата на Божо Лукарски поема ключова държавна агенция! Близнашки благослови влизането на Ива във властта!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 582 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интимната приятелка на лидера на СДС Божидар Лукарски влиза във властта. Ива Йорданова, съветничка в политическия кабинет на вицепремиера Илияна Цанова, поема ръководството на Държавната агенция за българите в чужбина на мястото на Йордан Янев, съобщи "Труд".

Заповедта за назначаването й вече е подписана от премиера Георги Близнашки и влиза в сила утре, когато изтича болничният лист на Янев и той ще бъде официално отстранен.

Йорданова ще е зам.-председател на агенцията, какъвто бе и Йордан Янев. От година ведомството няма титуляр. "Ще оставим на новото правителство решението кого да назначи за титуляр на поста", коментира пред "Труд" източник от Министерския съвет. Очаква се по-късно през деня новината да бъде съобщена с прессъобщение на правителствената пресслужба.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Клюката е гадно нещо. Може да е вя...
16.10.2014 18:25
Клюката е гадно нещо. Може да е вярно, а може и да не е. Освен това излиза, че любовниците на този и онзи нямат право на държавна длъжност.
цитирай
2. apostapostoloff - Казаха ми, че в един друг сайт
16.10.2014 18:33
дамата е лъснала в рунтав гол разкрач. Безобразие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214717
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833