Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2012 18:04 - Сектанти черпят гостите си с месо от децата си
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове:
1



Чешкият град Бърно беше скандализиран, след като наяве излезе кошмарната история на канибалско семейство, съобщи БЛИЦ. 31-годишна жителка на града, която членувала в сектата „Движение за Св. Граал”, държала в продължение на месеци двете си момчета затворени в мазето на къщата си.

От телата на децата си сектантката рязала месо, с което месо хранела идващите в дома й гости. Децата нямало как да се измъкнат от капана на ужасите, в който родната им майка ги била вкарала – те били привързани с вериги, а устите им запушвани, когато от телата им били рязани късове месо.

До разкритието на ужасяващото деяние се стигнало съвсем случайно. Съседи на майката, която хранела гостите си с човешко месо, си купили система за видеонаблюдение на стаята на бебето си. Тя съвсем случайно прихванала сигнал от камерата, която майката садист била инсталирала, за да наблюдава какво правят момчетата и как ги изтезават гостите, на които тя позволявала сами да си набавят месото. Когато съседите й хванали сигнала, те първоначално не разбрали на какво са се натъкнали. Подали сигнал в местното полицейско управление. Скоро след това майката-садист била арестувана.




Тагове:   месо,   гости,   сектанти,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6215288
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833