Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2012 20:04 - Татяна Дончева: Искам Цветанов да влезе в съда
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.02.2012 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Татяна Дончева заяви, че би желала да видя вътрешният министър Цветан Цветанов в съда, по време на дискусия в Клуб65. Повод за нейното изказване са неспиращите критики на Цветанов към съдебната система.

Най-добър е вариант при който главният прокурор се избира от Народното събрание с твърд мандат и пълна свобода на действие.

Не мисля, че избора на съдии и съдебни заседатели пряко от населението ще сработи, защото "нали и те като политиците ще трябва да си набират пари за своите кампании", коментира предложенията за съдебна реформа Дончева.

"Виждам се готова за много работи и ставам за доста работи, но е друга работа, какво ще стане". Това каза бившият червен депутат в отговор на въпрос на Nmedia. "Мога да си изкарвам хляба и не чакам на партията, която ме прави по-независим човек. Мисля, че пак ще бъда депутат, но дали ще е следващия или в по-следващия незнам", каза още Дончева.

Най-големият недостатък на Сергей Станишев през последните 10 години е факта, че той не успя да пречупи сващането, че БСП не може да носи промяна.
На президентските избори Ивайло Калфин бе успешно препънат с репликата - Не на трети мандат на Първанов. Това показва настроенията на хората относно него. Така коментира предстоящата битка за лидерския пост на БСП, Татяна Дончева.

Тя посочи, че Сергей Станишев не може да бъде противник на Бойко Борисов. Изобщо не е важно, кой е по умен, важното е колко те харесват хората, поясни Дончева.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180786
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833