Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 20:18 - Спипаха българка да пренася рядка дрога в бельото си в Италия
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 435 Коментари: 0 Гласове:
0



Нашенка на 37 години бе спипана от граничната полиция на пристанище Анкона за трафик на синтетична дрога, която много рядко се намира в Италия и едва наскоро започна да се предлага в заведенията по адриатическото крайбрежие, съобщи Vesti.bg.

Тя е много трудна за откриване, защото е без мирис, и много опасна, тъй като е по-силна от екстази, може да се пуши или разтваря в алкохолни напитки отделно или в смес с други синтетични наркотици, се посочва в информациите на местните медии.

Българката, която пътувала в компанията на мъж, слязла от акостирал от Гърция ферибот и тръгнала пеш, вероятно за да изглежда като турист. Тя предпочела и вечерното разписание, за да избегне контрола, изтъкват медиите.

По време на проверка на документите полицаите забелязали някои нередности, което ги накарало да се усъмнят в паспорта на жената.

Те решили да я отведат в помещенията на полицията, за да извършат допълнителна проверка и на личните й вещи.

Българката започнала да проявява нервност, която била възприета от полицаите като ясен сигнал, че се опасява да не бъде уличена в нещо.

При обиска били намерени укрити в бельото й 200 грама синтетична дрога шабу (shaboo), която след съответното разфасоване би струвала на пазара близо 100 хил. евро, тъй като доза от един грам се продава за около 500 евро.

Жената, чиято самоличност не се съобщава, била незабавно арестувана и въдворена в женския затвор в Пезаро.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6222157
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833