Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 09:11 - Кортежът на премиера предизвика катастрофа
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
0



Инцидент с автомобил на НСО е станал по пътя преди влизане в Плевен. Потърпевшата Яна Петрова твърди, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета. От службата за охрана коментираха за "По света и у нас", че Петрова е направила неправилна маневра в ляво. Инцидентът е станал по обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят. Началникът на НСО уточни, че в инцидента няма автомобил от кортежа на Бойко Борисов, а друга кола на НСО.

Пред камерата на "По света и у нас" Яна Петрова разказа, че кортеж от автомобили на НСО я е изпредварил около 10 километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали два автомобила Ауди и джип, които тя разпознала като част от кортежа, тъй като били с включена сигнализация.

Яна Петрова: - В момента, в който джипа ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва.

От НСО съобщиха, че инцидентът е станал неволно. Петрова се е отклонила рязко вляво и затова двете коли са се закачили. От службата отново припомниха, че автомобилите им се движат със специален режим, за което имат и съответната сигнализация.

БНТ




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212460
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833