Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2010 09:55 - Ученици заливат нета със секс онлайн
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
0



imageКакто и да го разбираме порнографията лъха отвсякъде. Децата я виждат и те започват да вършат игрите за възрастни, което е наистина жалко. Може ли да си представите, че в нета може да зърнете как ученици на 11-12 г мастурбират или пък други двама шестокласници го правят на кухненския плот. Извращенията са безчет като дори има заснета майка, която прекъсва “ръкоделието” на сина си само и само да се погрижи за плачещото си бебе.

За тези и други подобни непристойни и отвратителни кадри се даде гласност от сдружение “В мрежата”, което вчера проведе конференция в Пловдив. На него Ивайло Бекриев сподели за обезпокояващите факти, които се развиват като язва за обществото.

За да се намери решение на проблема организацията е подготвила проект и софтуер за филтриране на порнографското съдържание в нета, с който да кандидатства пред ЕС. При евентуалното му одобрение за финансиране, за превенция Европа дава 55 000 000 лв.

Вярваме, че проектът ще се осъществи като надеждите са това да стане в най-скоро време, защото случващото се сред народа е нещо наистина опасно.

Развратът при всички положения не води до нещо добро, а с подобни видеоклипове в интернет го разбираме напълно. За жалост проблемът няма да бъде напълно решен, тъй като телевизията бълва тонове със секс сцени, показващи ни всякакви гейове и проститутки.

Навъдиха се какви ли не предавания като едно от най-гледаните е “Биг Брадър Фемили”, където сексът и осъществяването му не са рядко срещани гледки. Така наред с него си вървят ръка за ръка и вулгарностите, който постоянно се изричат от обитателите на къщата.

imageНе случайно вътрешния ни министър Цветан Цветанов поде борба срещу Фемили простотията, която сега цяла България гледа. Той възложи огромни задачи на СЕМ -  сцените с червена точка и насилието, което се излъчва да секнат. Вицепремиерът уточни, че разбира за колосалните пари, които се прибират за излъчваното му, но цената, която плаща обществото за морала е далеч по-висока.

И фактите са налице – невръстни дечица си “играят”, а след това качват онлайн мръсотиите, които са извършили.

Как очаквате да се развиват тези ученици?

Мислите ли, че нормалното им развитие няма да бъде свързано с подобни моменти и за в бъдеще?

Щом децата са започнали от толкава малки сексуалните си контакти ще бъдат в количествено отношение повече като пораснат, а дотогава рискът от зараза на така разпространените срамни болести ще е значително голям.

Знаем, че през последните десетилетия настъпи бум на венерическите заболявания в България, а за да се стигне до там една част от хората са тръгнали от вече написаното.

razkritia.com



Тагове:   Нета,   онлайн,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6219467
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833