Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2010 09:45 - Отмъщението на мафията: откриха труп в шахта, размазан с камъни!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
1



На ужасяваща находка се натъкнал пенсионер, докато се разхождал из местността „Свинарника”, до киноцентъра „Бояна” – труп на мъж в шахта, затрупан с камъни.

Трупът бил брутално размазан с камъни и обезобразен, установиха по-късно криминалистите. Самоличността на убития е вече ясна – столичен наркодилър и обирджия, на име Борислав Добрев, на 40г. Все още не е установено кога е бил убит Добрев, но престъплението е станало най-вероятно на същото място. Убитият е бил буквално пребит с камъни като куче, а после захвърлен в шахта и затрупан с тях. На убийците не им е пукало, дали и кога ще го открият, дори един гроб не са му изкопали.

imageМестността „Свинарника” изглежда е привлекателно място за столичната мафия, да захвърля труповете си. Името също е красноречиво.  Само преди месец там бил открит друг труп, за който обаче не се чу в медиите. Близо до киноцентъра „Бояна”, мястото е подходящо, защото няма достъп до автомобили, а до въпросната шахта, в която бе открит Борислав Добрев, се стига само по планински пътеки. Само на стотина метра от мястото, където е открит трупа, се намира къщата на известния бизнесмен Коце-Маца.

Брутално екзекутираният Борислав Добрев е с богато криминално минало – за наркоразпространение, грабежи и кражби. Полицията работи по две версии – че Добрев засегнал интереси като продавал чужда дрога, или че не се отчитал подобаващо на „шефовете” си. Каквато и да е причината, убийството е извършено по особено жесток начин, без дори да опитат да го скрият, като един вид порицание. Със сигурност за бруталната екзекуция вече се е чуло в наркосредите и дребните дилъри са наясно, с кого не бива да се бъзикат.

razkritia.com




Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213230
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833