Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2010 02:24 - Най-сексапилната част от женското тяло
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
0



Замисляли ли сте се защо жените още от Средновековието толкова много са обичали корсетите, въпреки неудобствата, които причиняват при носене? Много просто: още тогава са разбрали какъв магически ефект притежава тънката талия, предаде БТА.
Учени са установили, че именно талията е най-сексапилната част от женското тяло, съобщи украинският сайт proua.com.

Тънката талия, подчертана със специално подбрана дреха, увеличава зрително размера на гръдната обиколка. Още една мъжка страст. Защото не е тайна, че към нея силният пол е особено пристрастен.

Тънката талия е доказателство, че жената е здрава и най-важното не е бременна. Следователно, може и трябва да бъде ухажвана.

Тънката талия е доказателство, че в женския организъм нивото на естрогена е много по-високо и тя може да дари мъжа с прекрасно потомство, твърдят сексолозите. По този начин талията е само знак, че жената е здрава.А това, че на нейния фон изпъкват по-добре гърдите, а бедрата изглеждат по-пищни, са само рисунки на въображението, възбуждащи мъжкия мозък.

Да завърти главата на мъжа може и погледът - замечтан, сластен, отнесен, приканващ. Друг важен компонент е привлекателната усмивка. Дори грозновато лице, окъпано от щастие, с чаровна усмивка изглежда много по-привлекателно от далеч по-красивото.


Тагове:   тяло,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212091
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833