Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 08:43 - Сестрата на Илия Павлов и сина й убити в САЩ
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 698 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.02.2010 08:51


Сестрата на основателя на “Мултигруп” Илия Павлов - Славка Найденова и 8-годишният й син бяха открити убити в американския глад Дейл Сити. Полицията в щата Вирджиния започна разследване на двойното убийство. Според полицаите престъплението е било планирано предварително.

Телата на двамата са били открити в понеделник в 23 часа местно време от нейния съпруг и негов приятел. В момента американската полиция търси улики за престъплението. Според американския сайт Inside NOVA е задържана 47-годишната Наталия Уилсън, която е заподозряна за двойното убийство. Все още не е ясен обаче начинът на убийството, както и неговите мотиви.

Съпругът на убитата не е сред заподозрените, съобщават още медиите в САЩ. От полицията допълват, че няма признаци за влизане с взлом в дома, закупен от Славка Найденова през 2000-та година, не е ясно и дали това е бил постоянният й адрес. Мъжът на Найденова Лестър работел в строителството, а тя притежавала няколко недвижими имота и плащала ипотеките им, като ги отдавала под наем на имигранти, твърди Inside NOVA.

Съседите на убитата разказват, че рядко са виждали жената и детето да излизат, но определят бащата Лестър като приятен човек, съобщи БГНЕС. Синът Пол Уилсън е учил във втори клас в традиционното училище “Mary G. Porter” в Уудбридж. Говорител на училището посочи, че кризисни съветници са вдигнати на крак и писмото с информация за инцидента е било изпратено на родителите. „Изразяваме най-дълбоките си съчувствия на семейството и приятелите на Пол Уилсън и майка му, г-жа Славка Найденова“, заяви управителят на училището Дарси Уайтхед.

В покрития със сняг заден двор на къщата е имало игрище. Съседи разказаха, че са чули изстрели в къщата на Найденови. В София бащата на убитата Павел Найденов каза, че тази нощ е бил информиран за появилата се информация в медиите за трагичния инцидент.

Илия Павлов беше убит от снайперист на 7 март 2003 г. пред входа на централата на „Ем Джи корпорация” в София. Той беше улучен в сърцето с един куршум. Все още извършителите на убийството не са разкрити.




Тагове:   Илия Павлов,   УБИТИ,   САЩ,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6221973
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833