Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2010 21:34 - Австралия и Гана направиха 1:1 в зрелищен мач
Автор: nmedia Категория: Спорт   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0



image
В изключително интересен двубой Австралия пропусна да победи тимът на Гана и стигна само до равенство - 1:1, писа Топспорт.  То позволи на африканците да излязат начело в групата с 4 спечелени точки, докато австралийците са със само 1 на последното място, но все още с шанс за класиране.

Мачът започна много интересно, като още в 11-ата минута австралийците поведоха, след като Холман бе най-съобразителен и догони една отбита топка, за да изведе тима си напред в резултата - 1:0. В 24-ата обаче звездата на "кенгурата" Хари Кюъл игра с ръка в наказателното поле. Това му донесе червен картон и дузпа за Гана, която бе реализирана от Асамоа Гиан - 1:1.  До края на първото полувреме Гана изпусна още няколко изгодни ситуации, но така и не стигна до гол.

През втората част противно на очакванията, по-активният тим бе този на Австралия, който стигна до няколко изгодни ситуации.  При най-чистата в 71-ата минута Уилкшир не можа да преодолее Кингстън, останал очи в очи с него.

Така, в последния кръг предстоят двубоите Гана - Германия и Австралия - Сърбия, като и четирите тима имат шансове за продължаване напред.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211929
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833