Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 10:10 - Цвета Кирилова: Произходът ни е АРИЙСКИ
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1035 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Някои казват, че в съвременната реалност на мултикултурализъм, нуждата от национално себеосъзнаване е изключително важна. Маниакалността на едни хора без история, впрегнати да заличат духовността и миналото на народ с хилядолетна давност, е в резултат на тежко ментално заболяване. И това трябва да се осъзнае от всеки психично здрав човек по света.

Някои искат аморфна маса, без корен и без бъдеще, щото си нямат нищо в историята, в паметта си и настоящето си, и поради този зловещ комплекс искат да съсипят традициите на всички останали, които се гордеят със самоличността си! На какво приличат обаче всички тези активни мероприятия?

Досущ е като да искаш да скапеш и заличиш миналото на световни компании с многогодишна история. Тези, които са били визионери, стратези и дори днес продължават да бъдат такива. Какво ще кажете в името на мултикулти безличието да премахнем миналото на милиони корпорации по света, за да ги изравним с прохождащите, че последните хем не умеят, хем са кастрирани! Каква е ролята на българите в тези кални времена? Първо, да се развенчаят многобройните усилия за тоталната подмяна на историята на България. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК  



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213769
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833