Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2012 22:39 - Проститутката със СПИН Снежана забременяла на 12 години
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1219 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Българката Снежана Илиева, една от 11-те проститутки със СПИН, заловени в Гърция, забременяла на 12 години от баща си или брат си. Драмата на живота й разкрива гръцкият вестник "Тема", цитиран от “24 часа”. Фактите обаче още не са потвърдени от българските власти, а и в самия разказ има доста несъответствия както с имена на градове и хора, така и с медицински и криминални хипотези.

“Снежана е живяла до 12-ата си година в Казанлък. От малка са я наричали Казанлъшка роза, защото пръстите й никога не кървели, когато заедно със семейството си беряла рози на нивата за местен гръцки бизнесмен, занимаващ се с етерични масла. В деня на 12-ия рожден ден лекар казал на майка й, че момичето е бременно в 4-ия месец. Извършител на мръсното деяние бил или бащата, или братът на Снежана според признания на момичето.

В същата вечер майката на детето и още 4-ма мъже от семейството вързали краката на момичето за копитата на кон и го изоставили голо в местност на 60 км от Казанлък. Преди това написали на корема с нож "Срам".

Снежана Илиева и мършавият стар кон били забелязани от група гръцки войници на българо-гръцката граница при Промахон, Сидирокастро. Конят бил изминал около 200 километра в рамките на 10 дни, здраво вързан за краката на 12-годишното момиче. Нещастното момиче било предадено на гръцките полицейски власти в Сидирокастро, откъдето след около седмица следите му се губят. Жители от района още си спомнят снимката на момичето с белега на срама върху закръгления й корем, публикувана в местните гръцки вестници.

Снежана била приютена от грък от Серес, който продавал в района на Омония нелегални цигари и наркотици. През март 1996 г. до котелното на приземния апартамент се родил синът на Снежана. Русолявото момченце веднага било дадено на бездетна двойка лекари. През август 1996 г. в деня на Успение Богородично 13-годишната "Елевтерия" се установява в публичен дом, държан от бивш висш служител на полицията и политик от Родос.

Името Елевтерия (Свобода) било дадено на Снежана от гръцкия полицай, тъй като на рождения й ден 12 октомври Атина е освободена от германските окупатори. Елевтерия, или Снежана Илиева, се подлага на хистеректомия в частна болница няколко дни преди да навърши 23 години.

Тя вече е родила още 3 деца, всичките дадени на семействата на бездетни служители от гръцката полиция като "бонус за братска защита".

"Елевтерия, от днес ще правиш секс с клиенти свободно. Без презервативи. Окей? Цената определям аз. Виж тук... Нося ти подаръче." Собственикът на публичния дом "господин Михалис", бивш служител на гръцката полиция, нейният "спасител", й оставял завити в китайски бикини за едно евро 3 спринцовки и 4 грама чист хероин. "Виж какво друго ти намерих. Казанлъшка роза... Ела, усмихни се да те снимам..."

Вечерта на 1 май 2012 година Живка Илиева, припознавайки в лицето на бившата Казанлъшка роза своята дъщеря - същата, която преди 16 години са завързали гола и пребита от 4-ма членове на семейството за краката на престарял кон, сега снимана от гръцките власти като обречена проститутка, "опасна за общественото здраве", заплюла екрана на телевизора и в същото време го прекръстила с двете си ръце.

Призори на втори май 2012 година намерили тялото на Живка Илиева увиснало на ченгел, на който слагали закланите домашни животни, в мазето на къщата на семейство Илиеви в Казанлък, България”, пише гръцкият “Тема”.

БЛИЦ



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Келнер,
04.05.2012 23:11
такъв ли журналист си, проститут.
нещастен лайнар си ти
цитирай
2. анонимен - Я си тури друга снимка
04.05.2012 23:14
на тая си като прислужник, келнер или гъзолизец. Кой читател ще ти поверва.
Смени сликата или тури некоя на чичо ти или дедо ти
цитирай
3. lori77 - Жалко за момичето. Не е получило ...
05.05.2012 12:40
Жалко за момичето. Не е получило никакъв шанс в живота си. При други обстоятелства и в друга семейна среда, може би животът му щеше да е диаметрално различен. Смачкали са го от невръстно и не са му дали никаква възможност да промени нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6215373
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833