Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2012 09:34 - Убиха Киро Шкафа от "Наглите" 2
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един от силоваците в бандата за отвличания „Наглите“ Кирил Кирилов – Шкафа, известен и с прозвището Монтанския, е бил застрелян тази вечер около 22 часа пред блок 353 в столичния ж.к. Младост 3, съобщи агенция Стандарт Нюз. Кирилов е бягал известно време от килъра си, след което е бил уцелен в краката и е паднал пред един от входовете на блока.

В началото на миналата година бе променена наложената му мярка "задържане под стража" в подписка, тъй като дублирала излежавана по същото време присъда във врачанския затвор. 

Шкафа е арестуван при операция "Наглите" 2. Той се включил в бандата по-късно и участвал в похищенията на бизнесмена Киро Киров и студента Румен Гунински. Твърди се, че Кирил бил доведен, за да замести един от Наглите, който бил в чужбина. Монтанския е сочен като един от хората, които пряко са отвличали жертвите и ги е конвоирал до къщата на ужасите в махала Бърдо, край Вакарел.

Преди около година, известен със скандалните си разкрития сайт, съобщи, че Шкафа ще бъде убит, тъй като играел ролята и на важен свидетел по делото "Наглите", който ще разкрие истинския поръчител на отвличанията. В петък прокуратурата поиска 12 години затвор за Кирилов по делото срещу бандата за отвличания.

На мястото на инцидента в "Младост" тази вечер пристигна зам.-шефът на столичната полиция Ивайло Спиридонов.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6220006
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833