Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2011 21:15 - Ким Чен Ир не ходил по голяма нужда
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1350 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На покойния севернокорейски лидер Ким Чен-ир не му се налагало да ходи по голяма нужда. Говори се, че това е било написано дори на официалната му уебстраница, но после е било премахнато, защото минавало всички граници дори за севернокорейската пропаганда.

Ким Чен Ир е изобретил продукт, наречен "двойно хлебче с месо" и е създал фабрики за производството му с цел изхранване на недохраненото севернокорейско население. Това твърди севернокорейската преса. Продуктът напомнял много на американския хамбургер.

Неотдавнашен списък на луксозни стоки, внесени в Северна Корея, показва, че Ким е имал предпочитания към китайските делфини, френските пудели и африканските афродизиаци. Твърди се, че той е бил ценител на магарешкото месо, на омарите и на скъпото френско вино. Докато пътувал с влака си, омарите например му били доставяни със самолети, посочва БТА.

Смята се, че Ким е пиел коняк на стойност от 450 000 британски лири годишно, докато средният доход на глава от населението в Северна Корея се равнява на 580 британски лири.
Смята се, че Ким е имал най-малко 17 разкошни имения.

Твърди се, че Ким е разпространил из страната си мита, че може да контролира времето чрез настроението си.

Ким е имал персонал, съставен само от жени, които да проверяват всяко зрънце ориз дали отговаря на стандартите за дължина, тегло и цвят.

Ким е принудил келнерки в ресторанти, посещавани от чужденци, да си направят козметични операции, за да изглеждат по-западно.

Ким е композирал 6 опери и е обичал да поставя на сцена мюзикъли. Докато бил в университета, според биографията му, той е
написал 1500 книги за 3 години.




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. shtaparov - Това го е правил или от глад, или от ...
08.06.2013 21:59
Това го е правил или от глад,или от свян.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6221196
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833