Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2011 14:56 - Националите ни не стават и за вторични суровини
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
0



Трагично, безнадеждно и празно. Така само с три думи може да се опише вчерашното позорно падение на родните национали, които отстъпиха с 0:1 от Уелс пред рекордно малък брой зрители (едва около 900 души). А имаше времена, когато изобщо не се съобразявахме с Уелс и ги побеждавахме от рас.

Така например настоящият наставник на Литекс Любослав Пенев заби два гола във вратата на Уелс при победата ни с 3:1 в София през март 1995 г. През зимата пък на славната 1994 г. ги бихме в Кардиф с 0:3 с феноменален първи гол на Трифон Иванов, Стоичков и Костадинов. Е бяха други времена с други футболисти!

Сега губим позорно у дома, като през целия квалификационен цикъл не сме вкарали гол на собствен терен и завършихме на последно място в групата. За съжаление няма да е пресилено да кажем, че родните национали и да ги занесем на вторично суровини, няма кой да ги вземе.

Сега единственото положително нещо, което можем да направим е да гледаме на запис мачовете от САЩ 95 и евроквалификациите след това, за да се стоплим с приятни емоции в студените зимни дни.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212937
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833