Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2011 22:44 - Любовна драма прати 10 души в болница
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1083 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.05.2011 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
10 души с прободни и огнестрелни рани са били приети тази нощ в сливенската областна болница след разиграла се любовна драма. Те са пострадали при битов скандал в новозагорския ромски квартал "Шести".

Скандалът бил предизвикан от шестима криминално проявени мъже, които нападнали с ножове, вили и коси 45-годишен мъж на улицата пред дома му. За да се защити, той стрелял срещу тях със законно притежаван от сина му пистолет. Четирима от пострадалите са настанени в ортопедия, други четирима - в неврохирургия. С опасност за живота са двама, съобщи БНР.

В основата на скандала са 19-годишно момче и 14-годишна девойка. Двамата са семейни, но момчето отдавна тормозело момичето и родителите й я криели в близки в ромския квартал на града.

Вчера около 14.00 ч., прибирайки се към дома на роднините, девойката била посрещната от „любовника” и заплашена с нож. Неин близък се намесил и ги ударил.  По-късно група от близки и роднини на момчето започнали да рушат прозорците на къщата на родините на момичето, след което си тръгнали. Групата обаче отново се върнала и нападнала братовчед на момичето със сопи, коси и мотики, съобщи Дарик.

На помощ се притекъл съсед, който стрелял по нападателите с пистолет „Макаров”, собственост на сина му. Собственикът на оръжието, който е бивш военнослужащ и от март е на работа в Испания, вече е уведомен за инцидента и се очаква да се върне в България, за да даде показания как баща му е имал достъп до личното му оръжие.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Жалко, че не е разполагал с
24.05.2011 05:47
по- добро оръжие, за да избие мангалите до крак!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213575
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833