Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2011 21:30 - Ангел Бончев иска откупа от фондацията, на която го дари
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
0



image Ангел и Камелия Бончеви искат да им бъдат върнати 157 хиляди евро, които през лятото на 2009 г. дариха на фондация "Утре за всеки" по заповед на бандата на "Наглите", пише в утрешния си брой в. "24 часа".

Денонощие, след като бившият борец и тогава президент на "Литекс" обяви публично, че превежда сумата, съпругата му Камелия бе освободена от плен. Чрез адвокати семейство Бончеви вече е завело дело за възстановяване на сумата. "Дарихме парите насила, а прокуратурата не обвини "Наглите" в изнудване. Освен това хората от фондацията цели 2 г. не ни потърсиха, не дойдоха да ни видят, а Камелия дори се бори с рак", коментира Ангел Бончев. "Центърът, който те са ремонтирали, е за разкрасяване, не спасява тежко болните", заяви и Камелия Бончева.

БГНЕС припомня, че на 21 януари т.г. Ангел Бончев разказа пред съда, че 50–дневният престой му като отвлечен е бил изпълнен с невероятен ужас. Двата му пръста са били отрязани в два последователни дни. Първо му отрязали кутрето на лявата ръка, при това с клещи. За да се бори с болката му оставили само течен аналгин. Той изпил няколкото ампули през вечерта, за да облекчи болката. На следващия ден отрязали и част от безименния му пръст по същия начин. Когато правели своеобразната жестока операция, похитителите му били с гръб към него и ръцете му били на гърба. Били трима – четирима, а един стоял на врата на мазето, в което го държали. Пръстите му отрязали на 17 – 18 ден от престоя. В дните по-нататък Бончев се молел за хапчета за сън, защото от болки не можел да спи. Призна пред съда, че четири дни преди да го отвлекат е бил на операция в "Пирогов", имал и дренаж на раната от нея, която била открита. При отвличането обаче всички превръзки паднали. Така, за да затвори раната, която била на таза му, той уринирал на мястото където седял. Цялата тази болка го довела почти до лудост. Той дори скъсал веднъж и белезниците, с които е бил окован.

БГНЕС




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213070
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833