Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2011 22:03 - Искат вот на недоверие към правителството
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0



От БСП ще поискат вот на недоверие към правителството на ГЕРБ. Точните действия, които ще предприеме левицата ще станат ясни следващия вторник след заседанието на изпълнителното бюро на партията, съобщи БГНЕС. Националният съвет на партията започна днешното си заседание с близо час и половина дебати, посветени на разпространените в публичното пространство разговори на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов.

Пръв лидерът на партията Сергей Станишев постави въпроса за вот на недоверие към правителството, като заяви, че подобен ход е логичен. "Ако нашето убеждение в Националния съвет е, че това управление вреди на страната и подкопава държавността и създава порочен модел на управление, не трябва да се страхуваме от това, което ще се случи, ако те паднат от власт", каза той.

Според Станишев, разговорите са много показателни и показват истинската същност на начина, по който се управлява държавата. "Защо някои от вас не могат да бъдат включени в разговори, в които присъства името на Мишо Бирата, а други явно могат?", попита той съпартийците си. ГЕРБ се вкараха в свой собствен капан на правене на политика от СРС-та и в него вече са ключови фигури от управлението, убеден е той.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6219859
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833