Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2010 10:28 - Разкриха далавери на "Евровизия"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
0



България е трябвало да спечели международния конкурс "Евровизия" през 2007 година, но липсата на подходяща зала, в която да се проведе след това грандиозното състезание е провалила намеренията на организаторите. Сензационното разкритие направи в предаването "Горещо" певецът Миро, който през май ни представи в конкурса.

Преди три години Елица и Стунджи се класираха на пето място в "Евровизия" с песента "Вода", като това е най-доброто ни постижение досега. По думите на Миро в първата година от членството ни в Евросъюза ние сме били гласени за победители. Идеята не се е реализирала, тъй като е станало ясно, че ако спечелим, няма къде да проведем "Евровизия", каквато е практиката на състезанието - страната-победител да е домакин на следващото издание на конкурса.

Миро разкри, че тогава е имало телефонно обаждане с въпрос дали разполагаме с подходяща зала и тъй като отговорът е бил "не", Елица и Стунджи са останали на пето място в крайното класиране. Победителят през 2007 година беше Мария Шерифович от Сърбия.


Дарик


Тагове:   Миро,   далавери,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213765
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833