Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 17:22 - БСП прие насериозно заплахите на министър да убие Нинова
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 924 Коментари: 1 Гласове:
0



От БСП не приемат като шега изказванията на земеделския министър Мирослав Найденов, че иска да убие Корнелия Нинова. Антон Кутев каза по време на брифинг на „Позитано" 20, че тази закана е отправена със същия тон, с който Божидар Димитров говори за „шибания народ".
Тези изказвания на министър Найденов напомнят на червения депутат периода, когато бизнесмени насилствено са застраховали, а т.нар пирамиди са събирали парите на хората.

На въпрос на news.bg как се чувства като обект „за отстрелване" Корнелия Нинова отговори: „Аз зная, че съм греда в окото на управляващите, но това изказване ми дойде в повече." Тя посочи, че заплахата от страна на земеделския министър е дошла след среща на Нинова с тютюнопроизводители в нейния избирателен район.

imageТе се оплакали, че средствата за премии все още не са им преведени. В същото време Найденов е бил засечен в ловно стопанство в района. Корнелия Нинова разкрила това и в резултат министърът заявил: „Единственото ми желание сега е да намеря Корнелия Нинова и да я убия."

Червената депутатка се чувства обидена от изказванията на министър Найденов. Според нея, този тон на агресия, омраза и противопоставяне е недопустим. „По-лошото е, че това остава безнаказано", изтъкна Корнелия Нинова.

news.bg




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Корнелия Нинова,
10.08.2010 17:39
наричана още Нелчето тютюна, стана много обидчива. Абе, цялото БСП са станали едни обидчиви, едни почтени, едни честни... Да им се чуди човек, как ги "обидиха" на изборите. От тогава, все "обидени" ходят. Най-обиден е Станишев. Няма кой да го погали, човека. Та от мъка забрави и географията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212788
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833