Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 12:05 - Цигани убиха момче пред очите на полицаи! Близки и приятели протестират пред Парламента
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 748 Коментари: 1 Гласове:
1



image Поредният случай на убийство на българин от страна на т.нар. „роми“ (изкуствено създадена дума, която политици и медии се опитват да ни наложат от 20 години насам) стана факт преди три дни. На 4 юли Борислав Райнов, който е трябвало да навърши 25 години на 4 август, е бил пребит до смърт от банда озверели цигани в столичния квартал „Овча Купел“, на ул. „Барите“.

Още по-страшното в случая е, че т.нар. „български“ медии умишлено или не се опитват да премълчат истинските факти около трагичната кончина на младото момче, което е явна предпоставка такива рецидиви да се случват и в бъдеще. Навсякъде се тръби, че инцидентът е вследствие на пиянски скандал между двама души. Хора, познаващи Боби обаче твърдят, че той не е пиел.

imageКаква е истината? Борислав отишъл да направи забележка на циганите да не изхвърлят боклуци по улицата, след което десетки (според едни около 70, според други дори 100) умопомрачени тъмни субекта му скачат на бой, довел до фаталния край. Друга версия гласи, че забележката е била заради силна музика.

Според информация на ПРО.БГ Боби е бил многократно намушкан по цялото тяло от 30-годишен циганин Тр. Б., който е бил задържан.

Най-страшното, което „Разкрития“ научи, идва от думите на момиче с име Силвина Иванова, която твърди, че е пряк свидетел. Публикуваме думите й, взети от Интернет, без каквато и да е редакторска намеса и запазвайки автентичния правопис:

imageSilvina Ivanova 1. Purvo iskam da iskaja moite suboleznovaniq na rodninite na Bobi.

Fakt e tova che nego veche go nqma i nqma kak da go vurnem.
No na tezi koito go poznavahme toi vinagi shte ostane v surcata ni i shte go pomnim kato edin strahoten chovek.

Oshte sum oburkana ot vsichko koeto stava no nqkak si subiram sili za da sedna t…uk i da vi raskaja tova koeto v deistvitelnost se sluchi.

Istinata e takava che pred ochite na dve patrulki, ubiha momcheto !

BOBI POCHINA VUV MOITE RUCE ,PRI POLOJENIE CHE NIE BQHME SAMO TRIMATA SRESHTU VSICHKITE CIGANI KOITO NAHLUHA V DOMA NI I OCHAKVAHME NQKAKVO SUDEISTVIE OT PATRULKITE KOITO BQHA VUV KUSHTATA. V KRAINA SMETKA NE POLUCHIHME NIKAKVO SUDEISTVIE I IZLIZA TAKA CHE VINOVNI NQMA A IMA SAMO POSTRADALI !!!

imageСамият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди пред журналисти, че в близост до мястото, на което беше убит Боби Райнов, е имало полицаи. Той обаче отказа да отговори защо те не са се опитали да предотвратят нелепата смърт на момчето, заявявайки че в момента тече разследване и не би искал да конкретизира и коментира неща, които се изясняват.

Веднага след инцидента близки, приятели и познати на убития Боби сформираха група в социалната мрежа „Фейсбук“, чрез която призовават на протест пред Парламента. Той ще се състои в четвъртък, 8 юли, от 19:00 часа.

Нормалните хора се обръщаме със следния апел към министър Цветанов и неговите подопечни от МВР: Г-да, разберете най-после едно – престъпникът е престъпник, а той няма определен цвят на кожата, етнос или религия. Той е единствено престъпник и като такъв трябва да бъде пратен и държан на едно-единствено място – знаете отлично кое е то! Стига сте били на страната на престъпниците, защото всяко едно ваше бездействие или действие в ущърб на потърпевшите ви прави още по-големи престъпници!

razkritia.com



Тагове:   очите,   момче,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - ?!
08.09.2010 02:13
е, хайде сега -до 8 септември няма коментари!!!...Не, не че няма сигурно има над 1000 и то не в полза на циганите! Но тук нещата стоят така -пишеш "неподходящ"коментар- той изчезва! за да не си кажем истината направо и за да не я споделяме.Има ли някъде статистика колко от престъпленията са извършени от цигани? никой не е чувал такова нещо.. и докога?! Какво искат управляващите да емигрираме всички нормални в работоспособна възраст за да не издържаме тая паплач? явно така става..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213431
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833