Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 14:22 - Наши проститутки- сензацията на световното в ЮАР!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1213 Коментари: 1 Гласове:
1



image Националният ни отбор може и да не се класира на световното в ЮАР, обаче българските проститутки и стриптизьорки жънат успехи в африканската държава. Около стотина нашенски жрици, заедно със сводниците си, са влезли нелегално в ЮАР. Полицията е арестувала около 20 бг.секс- труженички в стриптийз бар преди дни.

На всяко световно първенство по футбол, проститутки от близки и далечни страни се изсипват в държавата домакин, за да утоляват разгорещените страсти на запалянковците. При това срещу много добро заплащане. В ЮАР се очакват половин милион фена от цял свят- истински рай за бизнеса със свежа плът. Заради това в африканската страна се изля мощна вълна проститутки от
десетки държави.

Често обаче избухват конфликти между местните жрици и imageнатрапничките. Българките, арестувани в стриптийз- бар „Арабеск” в Кейптаун, са били натопени от африканските секс- шаманки. Причината е, че момичетата от Източна Европа се оказали много по- търсени, отколкото местните проститутки. Африканките, които ловят клиентите си по крайбрежните заведения, решили да съобщят в полицията, къде се подвизават нашенките и така да отстранят силната конкуренция на белите си колежки.

Над 40 000 жрици са дошли в ЮАР да заработват покрай футболната фиеста. Платените секс- работнички от Русия, Конго и Нигерия са най- многобройните гостенки на световното. Половината поне са ХИВ- позитивни. Пред заплахата от бум на заразяването със СПИН, още преди началото на първенството ЮАР помоли Великобритания за още 1 млрд. допълнителни презерватива.

razkritia.com



Тагове:   ЮАР,   НАШИ,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. hristo27 - Ха да видим сега коя е по, по-най!...
28.06.2010 16:08
Ха да видим сега коя е по, по-най!:)))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212386
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833