Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2010 19:17 - Кръвопиец изпи кръвта на 19 момичета и деца
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
0



imageВъзможно ли е всички онези неща, които сме гледали във филмите да се случват в действителност? Оказа се, че е възможно. Стана ясно, че понякога киното е много по-семпло от самия живот. Кървавите истории интерпретирани там са детски приказки, в сравнение с криминалните хроники у нас и в чужбина.

Колкото и да не ни се вярва – вампирите са между нас. Те убиват хора и животни, за да задоволят кръвнишкия си апетит. У нас 67-годишен овчар, който живеел в изоставена къща, близо до родопската махала Петвар редовно пиел кръв от заклани кози или овце. Местните разказват, че бай Кадри правел това, за да остане вечно млад, но естествено никой не го е виждал да прави това. Странностите в малките, почти изоставени планински села са често срещани, още повече, че подобни отклонение нито са доказуеми, нито пък се преследват от закона.

image Не така стоят нещата по-света. В Африка положението с вампирите е не само мътно, но и в действителност кърваво. Столичен седмичник разказва накратко историята на 32 – годишният кениец Филип Ониянча, който е убил 19 момичета и деца, за да изпие кръвта им.

„Планирах да умъртвя 100 жертви. Трябваше да го направя в срок от четири-пет години.“

След зачестилите изчезвания на млади момичета и малки деца местната полиция провела разследване и арестувала кръвопиеца. Маниакът е сектант. Също като бай Кадри той вярвал, че кръвопиенето ще промени по някакъв начин живота му. В неговия случай убийствата на малки деца трябвало да го направи богат. Всъщност, не толкова самото убийство, колкото ритуалното изпиване на кръвта след това. И ето я най-откачената подробност. Гуру на страшния култ е учителка от кенийско средно училище.

„Тя ме вербува npeз 1996 г. още когато бях ученик“ – признава серийният убиец.

imageОще през 2007 г. Ониянча започва да убива безразборно. „У мен започна да се пробужда духът, когато започнах работа като охранител в Найроби. Почувствах силна и непреодолима нужда да убивам. Исках да убия 100 жени и деца. Смятах, че ще стана много богат. Това беше мое вътрешно убеждение. Един глас ме убеждаваше.“

За да разплете случая и да предотврати нови убийства, полицията трябва да открие учителката, която е лидер на сектата. Когато разследващите пристигат в училището и съобщават на директора за кръвожадните наклонности на неговата подчинена, той е абсолютно шокиран. Разбира се, търсенето, което организират е безрезултатно, защото учителката е избягала. По-късно тя сама се предава.

image

Кръвожадният ученик последователно води полицаите на местата, където е убивал. С нечовешко задоволство той показвал къде е заровил труповете и разказвал ужасяващите подробности в някакъв странен почти религиозен унес. Униформените стигат до частен дом, в който Филип Ониянча работел като охранител три години. В канализационната система е намерен труп. Наоколо са заровени останки от още три тела. До момента са открити четири жертви.

Като един същински последовател на Джак Изкормвача, вампирът признава, че убил и няколко проститутки, които открил в един беден район на малък африкански град. И като десерт на кървавото си меню, онияча признава, че е убил и изял няколко деца.

„За избора на жертвите ми ме насочваха духове“

Предпочитал да убива жени, защото те били слаби и беззащитни и това го изпълвало със сила и мощ. Преди това обичал да ги измъчва.

„Понякога беше достатъчно да заговоря някое момиче, да се докосна до него и то тръгваше след мен. Отивахме на усамотени места. Там ги удушавах, но нито една не съм насилвал.“

След мъченията серийният убиец предпочитал да се наслаждава известно време на жертвата си и чак след това изпивал кръвта на жертвите си. Чувствал се особено силен по време на престъплението.

Най-изненадана от цялата история била съпругата на Онияча. Докато се скитал из страната, за да убива и пие кръвта на жертвите си, тя наивно си мислила, че той е отишъл при друга жена. Донякъде е била права, но за съжаление забавленията са били от един друг, по-зловещ вид!

razkritia.com



Тагове:   момичета,   убийства,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213112
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833