Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2010 15:32 - Алексей Петров: За октопод ме обявиха политици с интелекта на риби
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.06.2010 15:33


imageБившият служител на ДАНС Алексей Петров заяви, че е организирал срещата между братя Галеви и бившия министър на вътрешните работи Румен Петков.

По думите на Петров, цитиран от БиТиВи, това било изпълнение на конкретно служебно задължение.

Пред Районния съд, където Петров свидетелства по делото за клевета, заведено от Петков срещу германския журналист Юрген Рот, бившата барета посочи, че за целите на срещата между Галеви и Петков и резултатите от нея има изготвен рапорт, който тогава е бил предаден на НСС, а сега би трябвало да се намира в ДАНС.

Срещата е била в комплекса "Спартак", място използвано и за редица други подобни среща, уточни Алексей Петров. Той допълни, че не му е известно дали са използвани СРС на тази среща, но по план тя е трябвало да бъде с друг представител на вътрешното ведомство. Заради променени обстоятелства обаче се наложило от страна на МВР на срещата да е Петков.

Не знам сега къде е докладът, но поставянето на задачите не се дава писмено. Не помня какво е нивото на секретност на доклада и до кого е адресиран, каза още той.

През последните 10 години отделни хора от спецслужбите са използвали или злоупотребявали с чужди посолства, за да елиминират хора, заяви бившият служител на ДАНС. Като казвам посолства, имам предвид представители на чужди служби, допълни той.

Обществото ще разбере какво се случва в момента в ДАНС, където продължава да действа мощна организирана престъпна група, добави той.

С най-голямо удовлетворение посрещнах новината, че през следващите четири-пет седмици делото ми ще влезе в съда.
Колкото по-бързо стане това, толкова по-бързо ще се разбере кой е октоподът в прехода, каза още Петров.

През последните пет месеца редица поръчкови политици ме нарекоха октопод на прехода, посочи той и допълни, че няма нищо против да бъде октопод в очите на политици, които разполагат с интелектуалния потенциал на риби.




Тагове:   дело,   октопод,   обявиха,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213508
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833