Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2010 18:22 - Доган купил вестник „Атака“
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1145 Коментари: 0 Гласове:
1



Волен Сидеров е на път да изгуби голяма част от електората си, след като наяве излиза нов епизод от отношенията му с Делян Пеевски и Ирена Кръстева! Лидерът на „Атака“ от години печели доверие заради анти-ДПС настроенията си, но се оказва, че всичко това е било една голяма измама и заблуда.

imageВестник „Атака“ се печата в печатницата ИПК „Родина“, която е собственост на „Нова българска медийна група“, съобщи e-vestnik.com. От 19 април 2010г. медията на Сидеров ползва услугите на приближената до ДПС печатница, но с всички сили се опитва да укрие този факт.

imageВеднага се породиха слухове, че Пеевски и Кръстева са прибавили към колекцията си от медии и вестника на националистите. Те притежават още „Монитор“, „Телеграф“, „Засада“, Меридиан мач“, Политика“, „Уикенд“, ББТ, ТВ 7 и др. В последните месеци вестник „Атака“ имал сериозни затруднения и напълно в стила си от “Нова българска медийна група“  може да са решили да го „спасят“.

Парадоксът е пълен! Години наред Волен Сидеров плюеше по Доган и ДПС, а сега за втори път се проявава връзка между тях! imageПреди няколко месеца Razkritia.com писа за статиите, които Сидеров публикува в „Уикенд“. Малко преди това таблоидът бе станал вече притежание на Пеевски и Кръстева. „Не може да имаш претенции към новините на турски и ДПС, а в същото време да работиш с един от най-приближените хора на Доган.“ – недоволстваха най-ревностните подръжници на „Атака“.

Отдавна се говори, че има тайна договорка между Бойко Борисов и Ахмед Доган. Включил ли се е в тяхната завера и Волен Сидеров? Ще е интересно да видим дали вестник „Атака“ ще смекчи тона си към ДПС в следващите месеци.

razkritia.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211671
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833