Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2010 11:25 - Юбилеен брой 100 на Playboy съблече Диана Любенова
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2379 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2010 09:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image Седем години по-късно Диана Любенова се завръща на корицата на Playboy и то за юбилейния брой N100. Фотосесията й е заснета в Атина, близо до храма на Зевс, а божественият декор се допълва от Акропола и хълма Ликавитос, съобщи hotnews.bg.

Кадрите са дело на прочутия гръцки фотограф Костас Митропулос, в чието портфолио влизат портретни фотосесии на Карла Бруни, Лучано Бенетон и още много световни знаменитости.

„Вносната” фотосесия е на палавницата Ким Кардашиян, която от малка се познава с Парис Хилтън и води абсолютно същия разкрепостен начин на живот като нея.

В броя ще откриете и интересни факти от осемгодишната история на българския Playboy, както и извадки от най-интересните интервюта.

Голямото интервю е с видния бохем и плейбой Христо Сираков, който разкрива защо е бил в затвора, с колко носителки на титлата Мис България е спал и как е възникнал прякорът му „Ицо 100-те манекенки”.

Естествено, не е забравено и започващото 19-о световно първенство по футбол. В броя има прогноза кой ще го спечели и отделен материал „Скрити лимонки” за най-опасните млади играчи, от които се очаква да поднесат приятни изненади на терена.

Бонус за читателите е специалното 32-странично приложение „Еротична колекция”, в което са подбрани най-добрите кадри на Playboy България.



Тагове:   брой,   Христо Сираков,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - ujas
30.05.2010 22:11
niamam dumi, ami kato ni6to ne napravi nikade pone na naikoie spisaniice da q slojat. baba qga
цитирай
2. анонимен - Тани
12.10.2011 20:24
Като актриса на мен Диана Любенова ми харесва от сериала "Забранена любов". Много силна и е ролата в първата част на филма, след това като че ли се умори, вече стана безинтересна. Мислех я за сериозна жена, до колкото си спомням тя като че ли скоро стана майка, за какво и е да се разсъблича. А колкото до г-н 100 манекенки, той не излезе ли в пенсия, горкия, защо не си седи вкъщи и да си гледа старините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213292
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833