Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 12:03 - Само ООООО не стига
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.05.2010 11:31


За пореден път България не успя да преодолее полуфиналите и да се класира за финалния кръг на песенния конкурс на "Евровизия". Това изглежда напълно в реда на нещата, като се има предвид представянето на нашия участник – Миро.

Той се опита да изпее някаква песен с името “Ангел си ти”, но единственото запомнящото се в нея беше една дълго и безмислено ООООО. Така и не стана ясно с какво точно това звучно или безвучно ООООО ще впечатли многобройните зрители на “Евровизия”. От друга гледна точка обаче не трябва да се учудваме особено много, защото България е страната на неограничените възможности. Коя друга страна би изпратила човека глас – Краси Аврамов да вие като вълк на “Евровизия”.

Българите обаче обичат експериментите във всяка една област независимо дали в тях има нещо смислено или се правят само, за да видят останалите европейци, колко голям европеец е българина. Тенденцията продължава вече няколко години и едвали скоро ще спре. Затова финала на “Евровизия” ще бъдат така далече, както и световното в ЮАР за футболните ни национали.


Тагове:   Миро,   евровизия,   ооооо,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213247
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833