Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2010 09:13 - Топ 10 на красавиците в спорта
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове:
0



С наближаване на лятото и разпалването на летните страсти, английският таблоид Sun изготви любопитна класация, която включва Топ 10 на най-актуалните красавици в света на спорта. Сред избраничките са т.нар. футболни съпруги, половинки на други спортисти както и действащи състезателки.

10. Мисти Мей - Трийнър и Кери Уолш - Прочутото американско дуо в плажния волейбол е сред най-сексапилните спортни дуети. Двете се считат за най-великите в този спорт, след като спечелиха златото на Олимпийските игри през 2004 и 2008 година.

image

9. Кристин Блейкли - е новата половинка на Франк Лампард. Халфът на Челси прави страхотен сезон, въпреки, че беше напуснат от жена си. Сега той отново е влюбен и всеки разбира защо Франки е винаги усмихнат. Кристин, която е на 31 години е телевизионна водеща в BBC.

image

8. Даника Патрик - Една от малкото жени в моторния спорт постигна историческо 3-и класиране в Индианаполис 500. Даника е първата жена с толкова високо класиране в легендарната надпревара. 28-годишната състезателка определено събира погледите на съперниците си по трасето.

image

7. Ана Иванович - Бившата шампионка от Откритото първенство на Франция е сред най-сексапилните на корта. Сръбкинята може и да се срина в Световната ранглиста, но въпреки това продължава да има милиони фенове.

image

6. Джесика Тейлър - 29-годишната певица е съпруга на един от най-добрите играчи по крикет Кевин Питерсън. Определено след нейното появяване този спорт е натрупал още повече фенове.

image

5. Карли Зукер - е съпругата на играча на Челси Джо Коул. 26-годишният модел и футболиста наскоро се сдобиха с първото си дете, но това не прави Карли по-малко сексапилна.

image

4. Аби Кланси - половинката на Питър Крауч е абсолютна любимка на британците и редовна участничка във всякакви класации. 24-годишният модел на бельо не пропуска шанс да подкрепи любимия си, когато той има мачове.

image

3. Бруклин Декер - съпругата на Анди Родик е модел и телевизионна звезда от сериали. Напоследък сексапилната американка може да се похвали с повече успехи, отколкото съпругът й на корта.

image

2. Джени Финч - е най-известната състезателка по софтбол в света. Определено, след като я видят много хора започват да се интересуват от този спорт.

image

1. Мария Шарапова - Не е изненада, че Хубавата Маша печели това съревнование. 3-кратната победителка от турнири от Големия шлем се цели във втора победа на Уимбълдън това лято. Безспорно феновете на рускинята чакат голямото й завръщане.

image

 bsport.bg



Тагове:   шарапова,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214221
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833