Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2010 20:31 - Отвлякоха студент от тоалетна! Захвърлят го – с отрязан крак
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 700 Коментари: 0 Гласове:
2



Студент мистериозно изчезва от рожден ден и два часа по – късно е открит пребит и с премазан крак на трамвайната линия на бул. „Ситняково”. Момчето е на ръба между живота и смъртта вече цяла седмица, а случилото се във фаталната нощ все още тъне в мъгла.

Преди седмица 21– годишният Радослав Радославов от Ботевград отишъл в София на рождения ден на близка приятелка. След като компанията замезила в ресторант се преместила в „Най клуб”. Момчето смесило бира и уиски, но според приятелите му все още бил адекватен. В чалга дискотеката Радослав често ходел до wc – то, заради изпития алкохол. Не се държал агресивно, забавлявал всички с

image

Във вихъра на купона Радо изчезва

блестящото си чувство за хумор.  При поредното си ходене до тоалетна обаче се забавил доста. Приятелите му се притеснили и отишли да го потърсят. Мобилният му телефон бил на масата, както и документите и портфейла му.

Никой не видял момчето да излиза от заведението. Не  е ясно защо компанията не се е обадила веднага в полицията. Два часа по – късно ватмана на трамвай 22 видял на релсите да лежи човек. Опитал се да спре, но не успял и премазал крака на студента.

image

В 5 сутринта момчето е открито

В болницата вече установили, че Радослав е бил смазан от бой преди да бъде захвърлен в несвяст върху релсите.

Страстта на момчето били колите, особено луксозните. Една от версиите е, че се е замесил в някаква далавера с автокрадци. Само че особено жестокото наказание навява на мисълта, че може би става въпрос за наркотици. Със сигурност има нещо мътно в  историята, тъй като близките на жертвата ревностно крият снимки на момчето и са мълчали цяла седмица след инцидента. Както винаги, няма свидетели, но и не изглежда да се търсят.

skandalno.net



Тагове:   Отрязан,   Отвлякоха,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214789
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833