Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 22:40 - Берое изхвърли ЦСКА след 1:0
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2010 22:59


image Храбрият тим на Берое победи с 1:0 ЦСКА и се класира за полуфиналите в турнира за Купата на България. Срещата в Стара Загора се игра пред повече от 8 хиляди зрители и бе повторение на сблъсъка за първенство от преди месец, в който двата отбора завършиха 0:0.

ЦСКА започна двубоя само с един чужденец в състава си. Елиот Гранден играеше като лек нападател, зад единственият в по-предни позиции Дормушали Саидходжа. По двете клипа пък действаха Спас Делев и Румен Трифонов.

Първото полувреме бе равностойно и без опасности пред двете врати. Домакините действаха основно чрез контраатаки, в които бързият Искрен Писаров изтормози защитата на “червените”. Саидходжа пък бе изведен зад защитата на Берое, но стражът Пейков го изпревари и изби топката.

Началните минути на второто полувреме бяха за ЦСКА. В 60-та минута Делев проби по крилото и пусна към Гранден, който не действа съсредоточено и топката му бе избита. Две минути по-късно Саидходжа изведе Тодор Янчев сам срещу Пейков, но страничният съдия вдигна несъществуваща засада.

В тези минути ЦСКА атакуваше, но зачистиха грешките в защитата на “червените”. Така при една от тях в 73-та минута Писаров откри резултата. Виданов и Минев действаха комично при едно центриране отдясно и Писаров промуши топката между краката на Здравко Чавдаров.

След попадението Берое се дръпна в защита, но при една от атаките си Андонов бе задържан от Павел Виданов в наказателното поле на ЦСКА, но дузпа не бе свирена. В ответната атака Румен Трифонов центрира отляво, но защитниците на Берое успяха да се намесят. Малко по-късно Трифонов повтори “упражнението”, но Спас Делев стреля с глава в аут. В игра за “червените” се появиха Даниел Панку и Мишел Платини, но и те не помогнаха на “червените”.

“Лошо стартирах”, призна след края на мача новият наставник на ЦСКА Адалберт Зафиров. “Имахме положения, но както и в другите мачове, не можахме да реализираме. Берое имаше една хубава атака и вкара гол.

Всеки ден


Тагове:   футбол,   Берое,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214118
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833