Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 12:11 - Всяка трета жена се преструва в леглото
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове:
0



image Ако някой смята, че да се „преструваш" в леглото е явление от времето на нашите баби и дядовци, греши. В 21 век една на всеки три испанки признава, че понякога това е необходимо, особено с напредването на възрастта.

Това са резултати от "Доклад за здравето и сексуалните практики сред населението на Испания", за който са анкетирани 3000 мъже и жени на средна възраст между 25 и 70 години. Сексолози и психолози смятат, че комуникацията е един от основните аспекти за подобряване на сексуалния живот. Опитът е друг ключов елемент, който прави секса по-приятен. Въпреки че преструването под чаршафите е често срещано, експерти считат, че жена, която „мами" себе си и половинката си трябва да се консултира с лекар.

Повече от половината испанки определят интимните отношения като свой приоритет, но въпреки това признават, че не смеят да обсъждат този личен въпрос и споделят само в най-тесен кръг от приятели. Изследването показва, че само 20% от жените са склонни да обсъждат сексуалните си преживявания с приятелки, а същият е процентът при дамите, които са искрени и открити в своите самопризнания към мъжете.

В Испания жените са по-доволни от секса, отколкото мъжете, които въпреки това споделят, че отделят за „любов" минимум по два часа седмично. Един на всеки четирима анкетирани отговаря, че е отегчен от сексуалната рутина на ежедневието си. Ако обърнем внимание на географията, данните сочат, че най-незадоволени са гражданите на Мадрид, където малко над половината казват, че искат да подобрят сексуалния си живот.

БГНЕС



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213143
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833