Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 21:27 - Вече се знаят физическите убийци на Боби Цанков
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0



image Директорът на столичната полиция, комисар Валери Йорданов, каза в интервю за „24 часа", че се работи по два сигнала за физическите убийци на Боби Цанков.

Това се е случило непосредствено след разстрела на скандалния радиоводещ, но до този момент полицията е разработвала и допълвала информацията.
 
Факт е, каза още комисар Йорданов, че след ареста на Красимир Маринов и членовете на Октопода се усещат значителни размествания в подземния свят не само в столицата, но и в цялата страна.

Боби Цанков беше убит на 5 януари тази година при престрелка около 12.30 ч. на централния столичен булевард „Александър Стамболийски", в близост до заведение за бързо хранене. Той беше застрелян от упор, а двамата му бодигардове бяха ранени и откарани в болница.

Според информация на capital.bg скандалният радиоводещ е трябвало да се срещне с Лъчезар Таков - адвокат на Златомир Иванов - Златко Баретата. Офисът на Таков се е намирал на втория етаж в същата сграда. Пред кантората на адвоката е бил паркиран джип, който се е използвал от Цанков, но е собственост на Златомир Иванов-Златко Баретата.

Източник: hotnews.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212364
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833