Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 21:47 - Пратиха Яне Янев на гей парад
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0



imageСофия осъмна с плакати, съобщаващи за предстоящ гей парад на десети март. На постерите в главните роли се разпознават експремиерът Сергей Станишев, фолк певецът Азис и лидерът на „Ред, законност и справедливост“ - Яне Янев.  

Плакатът очевидно е изготвен от зложелатели на Янев. Лидерът на РЗС отдавна обяви намеренията си за протестно шествие на същата дата. То трябва да премине по същия маршрут и по същото време, огласено на постерите - от десет часа от пилоните на НДК до крайната точка - площад „Народно събрание".

До същата дата партията на Янев има намерение да внася законопроекти, приоритетно свързани с предсрочното разпускане на парламента и свикване на Велико Народно събрание.

Вчера Янев призова президента Първанов да сезира Конституционния съд заради несъвместимост на Симеон Дянков със заемания от него пост. Янев обясни, че вицепремиерът е бил в управата на търговско дружество, когато е бил избран в правителството. От РЗС ще внесат сигнал до Комисията за борба с корупцията относно твърдения на Цачева, че тя е получава в пъти повече като адвокат, отколкото като народен представител.



Тагове:   парад,   гей,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203517
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833