Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 10:00 - Феноменален мач за Бербатов
Автор: nmedia Категория: Спорт   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
0



Димитър Бербатов изигра феноменален мач срещу Блекбърн и влезе в историята с цели 5 гола! След като преди време Митко вкара фамозен хеттрик на Ливърпул, днес той дори надмина това постижение и категорично затвори устите на критиците си. Тимът на сър Алекс Фъргюсън пък успя да бие с уникалното 7:1 Блебърн и по този начин се изкачи начело поне до днешния мач между Нюкасъл и Челси. 

Двубоят започна вихрено за "Червените дяволи". Бербо откри резултата за своя тим още в 72-ата секунда на мача. Той получи отлична топка от Нани и с ефектен завършек я прати в мрежата на гостите.  Натискът на домакините продължи. В 23-ата минута Джи Сунг Парк успя да вкара второ попадение за своя отбор, след като си размени ефектен двоен пас с Уейн Руни и завърши атаката по най-добрия възможен начин.

В 27-ата пък Бербо се възползва от потресаваща грешка в отбраната на Блекбърн и пресече върната топка към Робинсън, след което го разстреля за 3:0. Така завърши и първото полувреме. Още с началото на втората част падна и третия гол на Бербо, който бе истински шедьовър.

Българинът върна много красиво една топка с пета към Евра. След това отново Бербатов изведе по прекрасен начин Нани, който финтира бранител на Блекбърн и върна към нападателя, който с едно докосване прати топката под гредата за 4:0.

Само минута по-късно Нани наниза петия гол в мрежата на гостите. Четвъртия си гол в мача пък българинът отбеляза в 62-ата минута. Нани проби отлично, топката премина и през Парк, след което попадна в Бербо и той завърши отлично - 6:0.

В 70-ата минута той отново направи за смях отбраната на гостите. Подхвана атака, размени си двоен пас с Андерсон и се измъкна в наказателното поле. Пробва удар, който бе първоначално отразен от Робинсън, но след това от почти нулев ъгъл Бербо добави седмия гол в мача и пети на сметката си. Силите на гостите стигнаха само за почетен гол на Самба в 84-ата минута.

topsport.bg



Тагове:   футбол,   бербатов,   мач,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6209340
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833