Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2014 14:37 - Вижте сексаферите на новата шефка на културата и медиите, Поли Карастоянова се прочу като мъжемелачка
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Новата председателка на Комисията по медии и култура в парламента Полина Карастоянова стана скандално известна по времето на тройната коалиция. От 2003 г. бившата стюардеса свързва работата си с развитието на туризма в България, когато Българската организация за конгресен туризъм я кани за свой изпълнителен директор.

През 2006 г. беше сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията, а с медиите се познава отблизо покрай ежегодните фестивали на Красимир Гергов "Медиамикс".

През 2009 г. Полина Карастоянова обаче стана печално известна с фоторазказ на папараци от "168 часа", които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с тренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. По това време и двама се водят щастливо женени.

Съпругата на Моллов - Петя, беше маркетингов директор на "Винпром Асеновград", мъжът на Поли Карастоянова - Аспарух, е бивш търговски представител в Кувейт.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК







Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205640
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833