Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2014 22:38 - Грандиозен фашистки скандал в правителството (СКАНДАЛНА СНИМКА)
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1053 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предложеният от Патриотичния фронт зам.-министър на отбраната Иво Антонов е разследван от Военна полиция за фашистки изцепки. Това разказаха източници от Министерство на отбраната, където той е експерт по войнишките паметници. Скандалът е на път да засенчи крясъците на т.нар.


Патриоти за назначението на Орхан Исаилов за министър на отбраната. Според колеги на Антонов, разследването срещу него е спряно, когато Ангел Найденов е паднал от власт. Антонов е историк и обикалял страната уж търсейки военни гробища. Интересът му обаче е насочен най-вече към Третия Райх.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. doktora757 - Ха така, трябва да им покажем на тия ...
10.12.2014 20:57
Ха така, трябва да им покажем на тия гадни нацисти, кой командва парада! Министрите ни, особено външните, трябва да са или чифути, или масони, или турчеещи се българи, а защо не и цигани. Откъде на къде българи ще стават министри; нали така!?! Освен, че е изявен "нацист", очевидно е, че Иво Антонов е и чужд шпионин маскиран като патриот, таен агент на руснаците и още 50 тайни служби, вероятно е антиглобалист и нетолерантен хомофоб, който не харесва гей паради и разлагане на обществото чрез наркотици и глобалистка пропаганда. Това, че Антонов не симпатизира на САЩ и педерастите от НАТО е огромна заплаха за националната ни сигурност. Никакви министерски кресла за тия вредни елементи. Ето например в САЩ направиха тайно концлагери за "редуциране" на инакомислещи; скоро ще ги пуснат в действие...... И ние трябва да възприемем тази прогресивна идея и да натикаме в концлагери всички инакомислещи българи, особено патриоти и разни националисти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205264
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833