Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 17:11 - „Изнасилената“ Борислава се оказа патологична лъжкиня!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
0



Студентката Борислава Латинова, която преди дни предизвика грандиозен обществен скандал с твърдението, че едва ли не е била изнасилена от служителка на Четвърто РПУ в София при проверка на ченгетата на „съмнителен" автомобил, се оказа патологична лъжкиня.
Колеги на набедената от студентката за сексуален тормоз служителка на Четвърто РПУ вече разкриха пред „Всеки ден", че натопената полицайка ще заведе частен съдебен иск за клевета срещу Борислава. Освен това 21-годишната студентка е заплашена и от съдебно преследване за лъжесвидетелстване и набеждаване в престъпление.

„Борислава Латинова се оказа патологична лъжкиня. Тя оповести, че полицейската служителка я е съблякла чисто гола на улицата за да я обискира, и че случайни хора са й се подигравали и я снимали с мобилните си телефони. Даже ги призова да се свържат с нея и да предоставят на медиите снимките, за да се установи, че наистина е била съблечена гола.

До този момент обаче никой не е предоставил подобни снимки. Освен това Борислава излъга, че някой се бил свързал с нея чрез фейсбук, за да я изнудва. Написал й, че има снимките и ще й ги даде, ако му плати, а след това изтрил профила си. Сега обаче това момиче отказва да даде компютъра и мобилния си телефон, за да издирим откъде е получила съобщение по фейсбук - така сме накърнявали правото й на лична кореспонденция. Лесно е да се досетите, че това е само една от многото опашати лъжи, изфабрикувани от момичето и нейния баща Христо Латинов", коментира пред „Всеки ден" психолог от Института към МВР.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205259
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833