Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2014 22:02 - Скокове във времето с нови летателни апарати
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вижте една научна и техническа иновация, която може да промени съвременния свят.

Проф. д-р ф. н. Стоян Съргойчев е роден в Мъглиж. Завършил е физика в СУ „Климент Охридски”, но от 18 години живее и работи в Канада. От началото на 2012 г. е научен съветник към борда на Световния институт за научни изследвания в САЩ, където са събрани най-елитните умове на света. Преди да пристигне зад Океана, дълги години Съргойчев работи в Завода за дискови запаметяващи устройства в Стара Загора, в Базовата астрономическа обсерватория към БАН, както и в Института за приложна физика в Пловдив. И тъй като за родния „красив ум” нашата действителност е неуютна и безперспективна, заминава за чужбина. Установява се в Онтарио, където преподава физика в тамошния университет. Занимава се с научни изследвания и създава уникален труд за супергравитационна обединяваща теория, касаеща структурата на материята.

А ето и ексклузивният разказ от първо лице за историята по създаването на уникалния труд - проф. д-р ф. н. Стоян Съргойчев, преобърнал представите за съвременната приложна физика.

Скокът от научната фантастика към реалността би бил възможен с новите технологични постижения, зад които стои пробив в областта на физиката, казва в един от последните си доклади бележитият българин проф. д-р ф.н. Стоян Съргойчев и

подкрепи това свое съждение с аргументи относно създадената от него нова теория, с която буквално шашна света

Съргойчев изуми и своите колеги с научното си становище, че има начин днес и сега земните жители да осъществяват „скокове във времето”. Това може да е една жива реалност!, твърди той. То е възможно да бъде осъществено само с ново поколение летателни апарати, за които гарантира, че ако се намери спонсор, който да инвестира смешните за подобни глобални цели един милион евро и в български екип от учени, то само за една-две години неговата теория ще бъде абсолютна реалност. След което: „Ще можем да се предвижваме в пространството и Космоса по съвършено нов начин със съвършено нови летателни апарати”, категоричен е родният специалист.

Повод за създаването на новата авангардна теория за структурата на материята става един случаен факт, подробности около който самият Съргойчев разкрива пред свой приятел при завръщането си наскоро в Стара Загора. Преди няколко години именитият роден учен с двойно гражданство участва в мащабна научна конференция, на която присъства и тогавашният, сега вече ексминистър на националната отбрана на Канада Пол Хелиър. За изненада на присъстващите, канадският държавник заявява от трибуната на конференцията в прав текст и най-отговорно:

Неидентифицираните летящи обекти (НЛО) са реалност както самолетите, летящи над нас!

И продължава в този дух да съобщава на учените строго пазени тайни около присъствието на НЛО, които САЩ са засекретили, а пък

НАСА „крие цялата информация за това”. Високопоставеният канадец привежда и

неоспорими доказателства. Тогава в главата на Съргойчев прищраква мисълта, че именно с НЛО са свързани едни от най-необяснимите за физиката явления в съвременната наука - безшумното им предвижване в пространството, огромната скорост, светкавичното изчезване от полето на зрение, “неописуемите” светлини, които излъчват... Той чува как министърът на отбраната на Канада потвърждава: „НЛО нямат земен произход!”. На същото мнение е и Съргойчев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210165
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833