Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 23:59 - Извънредно: Нови горещи кадри с Волен!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1570 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нова серия любопитни снимки от лукозния живот на Волен Сидеров и депутати от "Атака" пристигнаха в агенция ПИК. Публикуваме ги поради огромния читателски интерес към предишните фотоси, на които Волен бе щракнат да се забавлява в един от най-скъпите хотели в света "Джордж Пети", плажа Варадеро и Венеция.

На новите кадри Сидеров е документиран на гондола по Канале гранде в компанията на гондолиер. Сниман е и с дясната си ръка Деси Чуколов на официална вечеря отново в чужбина. Сидеров се черпи със суперскъпо шампанско на фона на гледки от площад Сан Марко във Венеция и центъра на Рим.

Снимките можете да видите ТУК




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. andrei - Нищо особено...Клюкарска работа!
20.12.2013 11:20
Мога да ви покажа десетки снимки,къде ,къде по интересни,при посещенията ми в Париж,Рим,Амстердам,Дъблин,Стокхолм и още много други интересни градове и държави и плажове!!!Това е една нескопосана кампания на психопата Мутрата Борисов,когото го очакват дълги години в затвора.
цитирай
2. svetev - Стига евтини лъжи!
20.12.2013 14:39
Голям грях - Сидеров и Чуколов на официална вечеря с костюми?! Ако бяха с дънки и тениски щяха да са по-народни хора (като бате Боко). Поне монтажистите с фотошоп са се усетили, че Сидеров не пуши и не е пушил, та вместо пури в устата му са скалъпили скъпо шампанско на масата.
Ама "На лъжата краката са къси!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180986
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833