Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 21:33 - Да си пазим Райчо!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 760 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мина делото на Райчо Иванов в Асеновградския съд. Има ли някой, който не знае за случая на Райчо Иванов. Това е “Човека”, който влачи куче с колата си и в последствие го зарови полуживо. Това е „Човека” Райчо. Райчо – иде от Рай. Тези, който имат представа от християнска религия, знаят какво е.

Старите българи наричат така и слънцето. В България както знаете през 2011 година беше приет „Закона за насилието над животните”, според който насилието на животни вече е престъпление. Ето и цитат от него „За умъртвяване на животно по особено мъчителен начин законът предвижда лишаване от свобода до три години или пробация, както и глоба от 2 хиляди до 10 хиляди лева”.

Целият коментар можете да видите ТУК


Тагове:   куче,   жестокост,   съд,   присъда,   Райчо,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. kmetova - Защо сме такива
21.09.2013 13:19
"Райчовците са между нас и са много, а повечето от останалите мислят, че в "бедната ни и измъчена родина" това не е важно, защото българите се чудели как да оцеляват. Голяма работа, че някой си жесток извратеняк убил някакво си куче! Вчера по новините съобщиха, че 58 годишна жена - сирийска бежанка починала, защото не й е оказана помощ навреме. Таксиметровият шофьор, който се озовал веднага на място е отказал да я откара в болница. Ама какво пък толкова - в единия случай е куче, а в другия - някаква си бежанка. Добротата и състраданието няма как да се възпитат със закон. Дано не сме оскотяли чак толкова и дано грижата ни да не е само как да оцеляваме. Дано!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203810
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833